دکتر سیدحبیب راضی در مراسم اختتامیه دوازدهمین المپیاد آتش نشانان کشور خبر از اضافه شدن رشته کارشناسی ارشد مهندسی حریق در کنکور سراسری داد - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی
دکتر سیدحبیب راضی معاون خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در مراسم اختتامیه دوازدهمین المپیاد عملیاتی ورزشی آتش نشانان سراسر کشور به میزبانی شهر جهانی یزد، خبر از اضافه شدن رشته کارشناسی ارشد مهندسی حریق در کنکور سراسری داد
به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، در آغاز این مراسم دکتر سیدحبیب راضی ضمن تقدیر و تشکر از مهندس مشتاقیون سرپرست شهرداری یزد و آتشپاد دوم سیدعباس میرشمسی رئیس سازمان آتش نشانی یزد و همکارانشان بابت میزبانی درجه یک و برنامه های جذاب این دوره از المپیاد و همچنین از هیات عالی برگزاری مسابقات و کمیته داوران و نیز همه آتش نشانان ورزشکار سراسر کشور که با حضور خود این المپیاد را مذین کردند، اظهار داشت: همچنان که در پنل اچتماعی همایش آتش نشانان تهران عرض کردم ، در واقع طبق ارزیابی و پژوهش های علمی که از جامعه صورت گرفته نگاه مردم محترم از آتش نشانان از حیث اعتماد و قهرمانی از نگاه خدماتی به مهندسی تبدیل شده که متاسفانه از این اعتماد و نگاه شهروندان در هیچ قسمت دیگری از شهرداری نیست.
دکتر راضی در ادامه بیان نمود : این اعتماد و نگاه شهروندان که به آتش نشانی وجود دارد ظرفیت بسیار خوبی است تا مشارکت شهروندی را افزایش دهیم متاسفانه بحث آتش نشان داوطلب به صورت جدی اقدام نشده و تازمانی که نگاه مابه شهروندان یک نگاه رسمی است نمی توان آتش نشان داوطلب را توسعه داد و از انجوها با کدهای خاص استفاده کرد.
این مقام مسئول اظهار داشت : ما تنها کشور آسیایی هستیم که در کمیته فنی پیشگیری اروپا عضو هستیم و باید همچون کمیته ای را در کشور داشته باشیم و باید نگاه ویژه در بحث کیفیت و استاندارد داشته باشیم و این حرکت با رویکرد پیشگیری ما را به هدف می رساند.
وی اضافه کرد : اخیراً در کشور کمیسیون خاص کلانشهر که رئیس آن وزیر محترم کشور است تشکیل شده که کلانشهرها موانع را به دولت اعلام می کنند، در این کمیسیون ظرفیتهای قانونی در دولت ایجاد شده برای مثال رشته کارشناسی ارشد مهندسی حریق در دفترچه کنکور سال آینده اضافه شده و تا سال آینده که کنکور برگزار شود ، امسال هرکدام از پرسنل آتش نشانی که تمایل داشته باشند بطور خاص می توانند معرفی و ادامه تحصیل در دانشگاه خواجه نصر الدین نمایند و دیگری بحث قانون آتش نشانی ها است که لایحه آن در کمیسیون دولت مطرح شده بطوریکه اگر ساختمانی نا ایمن بود در یک فرایند آموزش تذکر نهایت پلمپ و عدم امکان معامله خرید و فروش آن ملک صادر می شود.