رئیس سازمان آتش نشانی یزد از 73 مورد حریق و حادثه در یک هفته گذشته خبر داد - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی

آتشپاد دوم سیدعباس میرشمسی رئیس سازمان آتشنشانی یزد اظهار داشت : نیروهای 10 ایستگاه فعال آتشنشانی در یک هفته گذشته به 73 مورد مأموریت در سطح شهر یزد اعزام شدند .
رئیس سازمان با اشاره به اینکه از مجموع 73 مورد مأموریت انجام شده در این مدت، 37 مورد مأموریت اطفای حریق و 36 مورد مأموریت امداد رسانی به حادثه دیدگان مختلف بوده که به مرکز فوریتهای 125 گزارش شده است ، بیان نمود : مهمترین حادثه مربوط به ریزش چاه و فوت چاه کن در عمق چاه بوده است و رخداد این حادثه در ساعت 18:25 روز شنبه 9 اردیبهشت ماه به مرکز 125 آتش نشانی یزد اطلاع رسانی می شود که ستاد فرماندهی بلافاصله پس از دریافت این خبر امدادگران ایستگاه شماره 5 را با دو دستگاه خودروی امدادی به خیابان امام کوچه هتل والی اعزام می نماید .
این مقام مسئول با بیان اینکه امداد گران کمتر از 3 دقیقه به محل حادثه رسیدند و عملیات خاکبرداری از عمق چاه را آغاز کردند افزود: متاسفانه در این حادثه مرد 40 ساله ای به نام ابوالفضل . الف به علت حجم زیاد خاک بر روی وی در عمق چاه فوت شده بود که پس از انتقال به سطح زمین تحویل عوامل ذیصلاح گردید.