حریق در آشپزخانه مجتمع مسکونی مهار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان آتـش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد ، طبق  اطلاع به سامانه 125 در ساعت 12:34 روز دهم مرداد مبني بر مشاهده حريق در مجتمع مسکونی كريستال  واقع در بلوار امام حسين(ع) ، ستاد فرماندهی سازمان بلافاصله یک دستگاه خودروی عملیاتی از ایستگاه شماره 8 به محل مورد نظر اعزام مي نمايد .

رضا زارع رئيس ايستگاه شماره 8 كه خود نيز در محل حادثه حضور داشت گفت : آتش نشانان در بدو ورود به محل همزمان با اجراي عمليات ايمن سازی با قطع جریان برق و گاز ، عمليات اطفاي حريق را با استفاده از ماده اطفایی آب آغاز مي كنند و در كمترين زمان ممكن حريق را مهار مي كنند .

وي افزود : پس از بررسی هاي لازم مشخص شد چون جايگاه نصب اجاق گاز مناسب نبوده بطوريكه قسمتي از شيلنگ گاز روي شعله اجاق گاز قرار ميگيرد و باعث آتش سوزی مي شود .  

وي با بيان اينكه در این حریق تعدادي كابينت طعمه حریق شده ، افزود : آتش نشانان  پس از انجام عمليات لکه گیری و خنك كردن ، سپس با ارائه توصيه هاي ايمني منزل را تحويل مالک داده و به ایستگاه خود مراجعت نمودند .