با تلاش آتش نشانان حریق در شرکت فوم بلوک مهار شد - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی
به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري يزد حریق گسترده در سالن شرکت تولیدی فوم بلوک با حضور به موقع آتش نشانان مهار و از گسترش آتش سوزی و آلودگی هوا جلوگیری گردید .
رخداد این حادثه مقارن ساعت 23:42روز بیست و یکم اسفند ماه به مرکز فوریتهای 125 اعلام و بلافاصله دو دستگاه خودروی عملیاتی از ایستگاه شماره 3 و 5 به بلوار نصر، شرکت تولیدی فوم بلوک اعزام و ضمن ایمن سازی محل و قطع جریان گاز و برق با بکار گیری دستگاه تنفسی مدار بسته به داخل سالن رفته و با ماده اطفایی آب پس از يك ساعت تلاش شعله های آتش را مهار و از گسترش حریق جلوگیری نمودند .
در این حریق چند دستگاه تولیدی فوم ، مواد اولیه تولیدی فوم ، فوم بلوک آماده ، تابلو برق ، دستگاه کمپرسور باد ، آسیاب و لوازم دیگر طعمه حریق شد . شایان ذکر است که این واحد تولیدی جهت دومین بار در این ماه دچار حریق گردید که علت حریق از سوی کارشناسان این سازمان در دست پیگیری است .