واژگونی 2 دستگاه ایسوزو 2 مصدوم در پی داشت - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی

واژگونی 2 دستگاه خودروي ایسوزو در دو راهی بافق منجر به محبوس و مصدوم شدن 2 نفر می شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري يزد ، طی تماس رانندگان خودروهای عبوری با سامانه 125 و اطلاع رسانی این حادثه، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی يزد، به سرعت آتش نشانان ایستگاه شماره 2 ،9 و 8 را با 3 دستگاه خودروی عملیاتی ساعت 11:15 دیروز 29 اردیبهشت ماه به محل مورد نظر اعزام می نماید.
محمدرضا رحیمی معاون عملیات سازمان در مورد این حادثه گفت : یک دستگاه خودروي ایسوزو با 2 نفر سرنشین (راننده و یکنفر همراهی) با بکسل کش ثابت در حال کشیدن یک دستگاه ایسوزوی دیگر با یکنفر سرنشین (راننده) بوده که ایسوزوی عقبی به علت نامعلومی از مسیر اصلی خود منحرف و در حاشیه جاده واژگون مي شود که این رویداد منجر به واژگونی ایسوزوی جلویی نیز می شود.
رحیمی با اشاره به اینکه، در این حادثه 2 نفر سرنشین ایسوزوی اولی به نام محمدحسین . م (راننده) و همراهی وی به نام امیرحسین.ص هر 2 مصدوم و در اتاقک خودرو محبوس بودند، افزود : در اين عمليات با توجه به نشت گازوئیل در قسمت موتور خودرو و وجود بخارات گازوئیل، هر لحظه احتمال آتشسوزی وجود داشت که نیروهای عملیاتی بلافاصله با قطع جریان برق خودروها و نصب علائم هشدار دهنده در مسیر جاده ، محل حادثه را ایمن سازی کرده و خیلی سریع محبوسین را به بیرون منتقل و تحویل عوامل اورژانس نمودند و بعد از تحویل محل به عوامل پلیس 110 به ايستگاه هاي خود مراجعت كردند.