نجات دختر بچه 4 ساله و پسر 13 ساله از ميان دود و آتش

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، محمد رضا رحيمي معاون عمليات سازمان  كه مسئوليت مانور را بر عهده داشت گفت : اين مانور رأس ساعت 10 صبح روز چهارشنبه ششم مرداد با زمان صفر و بدون اطلاع قبلي با محوریت معاونت آموزش و پيشگيري و با نظارت مديركل مديريت بحران استانداري يزد جناب آقاي هادي نسب و با حضور مدیر عامل سازمان به نحو مطلوب برگزار گردید .

وي افزود : در مانور مذكور 28 نفر از پرسنل عملياتي ایستگاه شماره  9 و 2 با هشت دستگاه خودروي عملياتي با حضور به موقع خود در محل اين حادثه نمادين واقع در يكي از واحدهاي مجتمع مسكوني مهتاب پزشكان ، بلوار شهيد قندي . ضمن اطفاي حریق منزلي در طبقه سوم با مشكلاتي مواجه مي شوند كه با استفاده از تجهیزات ويژه از قبيل برانكارد ، بك بورد ، تشك بادي و ... اقدام به بیرون آوردن مصدومين و محبوسين از داخل ساختمان نموده و پس از اتمام  عملیات به ایستگاه شماره 9 جهت ارزيابي مانور مراجعت نمودند . 

آتش پاد دوم سيد عباس ميرشمسي مديرعامل سازمان آتش نشاني يزد با بيان اينكه هدف از برگزاري اين مانور ارتقاي توان عملياتي نيروهاي آتش نشاني به منظور تامين ايمني بيشتر براي همشهريان محترم مي باشد بيان نمود : سناريوي اين تمرين عملياتي چنين برنامه ريزي شده بود ، كه در طبقه سوم يكي از بلوكهاي 5 طبقه ، يكي از واحدها كه براي يك خانواده 4 نفره است دچار آتش سوزي مي شود، داخل ساختمان مملو از دود و آتش است و 2 نفر از فرزندان خانواده ( دختر بچه 4 ساله و پسر 13 ساله ) مجروح و محبوس شده اند ، مسير راه پله فرار به علت حريق چند عدد كپسول گاز مايع 11 كيلوئي  مسدود شده و پدر و مادر خانواده و ساكنين طبقات بالاتر در تراس طبقه پنجم محبوش شده اند و در اين حين يكي از محبوسين به لحاظ ترس و دلهره  قصد پايين انداختن خود را دارد كه شهروندي ، رخداد اين حادثه را به مركز فوريتهاي 125 اطلاع رساني مي كند و مانور آغاز مي شود .

مديرعامل سازمان ضمن تقدير و تشكر از همراهي نيروي انتظامي و نظارت مديركل مديريت بحران از اجراي خوب و هماهنگ اين مانور ابراز خرسندي نمود و اظهار داشت: از ديگر مزاياي اجراي اين مانورها ، افزايش توان عملياتي نيروهاي آتش نشاني در ارائه خدمات بهتر در مواقع حريق و حوادث ، هماهنگي نيروهاي چند ايستگاه با هم ، استفاده صحيح از تجهيزات و چگونگي انتقال مصدوم از ارتفاع به بيرون و ساير موارد .... مي باشد .