مديرعامل سازمان آتش نشاني يزد از كاهش 37 درصدي حريق و حوادث در يكماهه فروردين سالجاري نسبت به مشابه سال قبل خبر داد - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی

مدیرعامل سازمان آتشنشانی يزد اظهار داشت : نیروهای نه ایستگاه فعال آتشنشانی در سطح شهر يزد در يكماهه نخست سال به 232 مورد مأموریت اعزام شدند . در حاليكه در يكماهه فروردين سال قبل به 317 مورد ماموريت اعزام شدند و اين نشان از كاهش تقريبي 37 درصدي در سالجاري دارد .
به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري يزد، مهندس ميرشمسي گفت : در این حوادث 11نفر مصدوم و با اقدام به موقع گروه آتش نشانان 22 نفر نجات یافتند .
وي افزود : از مجموع 232 مأموریت انجامشده در يكماهه نخست سال 137 مورد مأموریت اطفای حریق و 95 مورد مأموریت امداد رسانی به حادثه دیدگان مختلف بوده كه به مركز فوريتهاي 125 گزارش شده است .
مديرعامل سازمان با اشاره به اينكه كمترين حادثه مربوط به نهم و دهم فروردين با 2 مورد و بيشترين مربوط به پانزدهم با 15 مورد بیان نمود : در امداد رسانی ، زمان رسیدن از اهمیت خاصي برخودار است، و آتشنشانی يزد در يكماهه اول امسال میانگین زمان رسیدن به محل حوادث در محدوده شهر يزد را سه دقيقه و 40 ثانیه رسانده است .