فعالیتهای سازمان آتش نشانی در شب چهارشنبه آخر سال

به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري يزد ، در شب آخرین چهارشنبه آخرین ماه سال ،  طی تماس از سوی مردم و پلیس 110 مبنی بر وقوع حریق ضایعات ، لاستیک ، درخت و.......در سطح شهر و آلودگی محیط زیست ، پرسنل همیشه بیدار این سازمان از  15  ایستگاه ثابت و سیار در سطح شهر به محل های اعلام شده از سوی مردم و پلیس  عزیمت و اقدام به مهار 65 مورد حريق  نمودند .

سيدعباس ميرشمسي مديرعامل سازمان آتش نشاني يزد ضمن تشكر از کلیه ارگانهای امدادی و کادر عملیاتی سازمان گفت : واحد عملیات این  سازمان با استقرار خودروهای سبک و سنگین و گشت موتوری از ساعت 17 الی 2 بامداد روز بعد با 70 نفر به صورت آماده باش در بلوار جمهوری ، میادین اطلسی ، صنعت ، شهید بهشتی ،  آزادی و چهار راه شهداء  ایمنی و امنیت را براي  شهروندان برقرار نمودند .

ميرشمسي نيز گفت درخصوص كاهش خطرات ناشي از بر گزاري مراسم چهارشنبه سوري ، واحد آموزش و پيشگيري سازمان از يك هفته قبل كلاس هاي آموزشي خطرات استفاده از مواد محترقه را در مدارس برگزار نموده و متعاقب آن با پخش بروشور و نصب 5 عدد بنر خطرات چهارشنبه سوري در سطح شهر را اطلاع رسانی نموده است.