حریق خودرو سواری در ملاباشی - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی

مقارن ساعت 9:48 امروز صبح چهارشنبه 25 بهمن ماه گزارشي مبني بر مشاهده حریق خودرو تیبا واقع در ملاباشی به مرکز فوريتهاي 125مخابره شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آتـش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد ، ستاد فرماندهی سازمان بلافاصله ضمن هماهنگی با آتشپاد دوم سیدعباس میرشمسی رئیس سازمان با توجه به خارج از محدوده بودن محل آتشسوزی، یک دستگاه از خودروی عملیاتی ایستگاه شماره 7 که در نزدیکی ملاباشی واقع در مجتمع پردیس بین المللی مستقر بود را به محل حادثه اعزام مي نمايد.
محمدرضا رحیمی معاون عملیات سازمان در مورد این حادثه ،گفت : آتش نشانان كمتر از 3 دقيقه به محل حادثه رسيدند و با صحنه ای مواجه شدند که شعله هاي سركش آتش تمامی قسمتهای خودرو را فرا گرفته بود لذا خیلی سریع همزمان با اجراي عمليات ایمن سازی ، عمليات اطفاي حريق را با استفاده از يك رشته لوله آبدهی پرفشار آغاز و موفق شدند در كمترين زمان ممكن حریق را مهار نمایند.
رحیمی با اشاره به اینکه این خودرو مشخص نیست به چه علت طعمه حریق شده است افزود : آتش نشانان پس از انجام عمليات خنك كردن و تحويل خودرو به مالک، به ايستگاه خود مراجعت نمودند