بی احتیاطی در تخليه خاك چاه منجر به مجروح شدن مقنی جوان گردید - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی
عدم دقت لازم در انداختن قلاب بالابر به دلو باعث مي شود ، دلو پر از خاك در ميانه عمق چاه از قلاب جدا شده و با سرعت به روي سر مقني فرود آيد و اين حادثه رخ دهد .
به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني يزد ، رخداد این حادثه در ساعت 12:02 روز چهاردهم آذر به مرکز 125 امداد و نجات آتش نشاني يزد اطلاع رسانی مي شود كه ستاد فرماندهي بلافاصله پس از دریافت این خبر امدادگران ایستگاه شماره 6 و 8 را با دو دستگاه خودرو به شهرک دانشگاه امام شهر ،کوچه شهید کریم صائبی اعزام
مي نمايد .
محمد ميداني معاون عمليات سازمان كه در محل حضور داشت گفت : ابتداء همزمان با كسب اطلاع از جريان وقوع حادثه ، عمليات ايمن سازي محل حادثه با کشیدن نوار خطر در محدوده عملیات انجام شد ، سپس امدادگران با استفاده از تجهیزات امداد و نجات چاه موفق شدند مقني 30 ساله اي به نام مصطفي . م را از عمق 8 متر چاه در حاليكه بيهوش بود به بیرون انتقال و جهت انجام معاينات اوليه تحويل پرسنل اورژانس حاضر در محل نمایند .