با تلاش آتش نشانان حریق مغازه سوپر لبنیاتی مهار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد ، طبق اطلاع به ستاد 125 آتش نشانی یزد رأس ساعت 5:29 امروز صبح 6 فروردین ماه مبنی بر مشاهده حریق در یک مغازه سوپر لبنیاتی،ستاد فرماندهی بیدرنگ نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره 5 و متعاقب آن از ایستگاه شماره 7 با دو دستگاه خودروی اطفای حریق به بلوار علامه جعفری روبروی فروشگاه عقیق اعزام می نماید.

محمدرضا رحیمی معاون عملیات سازمان در مورد این حادثه گفت : نیروهای عملیاتی کمتر از 3 دقیقه به محل حادثه رسیدند و بلافاصله همزمان با اجرای عملیات ایمن سازی ، عملیات اطفای حریق را آغاز کردند و با تلاش مضاعف توانستند در کمترین زمان ممکن حریق را مهار نمایند.

وی با بیان اینکه این آتشسوزی به علت نامعلومی به وقوع پیوسته ، افزود: نیروهای عملیاتی پس از اجرای عملیات جداسازی و خنک کردن ،به ایستگاه های خود مراجعت نمودند.