آتش بازی کودک منجر به حریق منزل گردید - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی

بچه ها بيشتر در معرض خطر آتش سوزي قرار دارند ، پس مراقب آنها باشيم .
آتش بازی کودک منجر به حریق منزل گردید
به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، طبق اطلاع به سامانه 125 سازمان در شب چهارشنبه سوری ساعت 22:59 مبني بر رخداد حریق در طبقه همکف یک باب منزل مسکونی واقع در خیابان فروغ ، بيدرنگ نيروهاي عملياتي با يك دستگاه خودروی اطفايي از ایستگاه شماره 9 به محل اعلام شده عزیمت نمود .
محمد ميداني معاون عمليات سازمان گفت : آتش نشانان در بدو ورود به محل و مشاهده اینکه كانون حریق در یکی از اطاق های منزل می باشد با بکار گیری یک حلقه شیلنگ آبدهی 5/1 اينچ و دستگاه تنفسی مدار بسته به داخل اطاق رفته و اقدام به مهار حریق نمودند .
در این حریق تعدادی پتو و تشک و دیگر لوازم منزل در آتش سوخت و خساراتی به نازک کاری ساختمان وارد آمد .
سيدعباس ميرشمسي مديرعامل سازمان آتش نشاني يزد اظهار نمود : بچه ها بيشتر در معرض خطر آتش سوزي و آسيب هاي اجتماعي قرار دارند و بايد پيشگيري نمود و هميشه مراقب آنها باشيم تا انشاا... آسيبي به آنها وارد نشود ، براي مثال پس از بررسی های اولیه مشخص شد که علت حریق، بر اثر غفلت والدين ، فرزند این خانواده با فندك در اطاق انبوه از لحاف و تشك آتش بازي مي كرده تا اينكه حادثه فوق اتفاق مي افتد .