کولر آبی طعمه حریق شد

کولر آبی طعمه حریق شد

کولر آبی طعمه حریق شد

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد ، طبق اطلاع تلفنی به این سازمان مورخ 18 خرداد ساعت 21:21مبنی بر اینکه در پشت بام منزلی واقع در میدان امام حسن(ع) صفائیه کولر آبی مورد حریق می باشد بلافاصله پرسنل عملیاتی از ایستگاه شماره 2 مستقر در بلوارشهيد دشتی به محل اعزام و ابتدا با ایمن سازی محل و قطع جریان برق و گاز خود را به پشت بام رسانده و حریق که ناشی از پوشال کولر بود  را مهار نمودند.

پس از بررسی مشخص  گردید که به علت اتصالی در سیستم برق پمپ کولر و سرایت آن به پوشال حریق ایجاد گردیده که با حضور به موقع پرسنل سازمان حریق در لحظات اولیه مهار گردید.

شادانفر مسئول آموزش سازمان در اين خصوص اظهارداشت :

 هر ساله با وجود آموزشها و هشدارهای مکرر سازمان، متاسفانه شاهد این گونه حوادث می باشیم لذا به همشهریان عزیز توصیه می گردد ضمن رعایت نکات ایمنی در مورد استفاده از وسایل سرمازا جهت تعمیر و نگه داری این گونه وسایل از افراد متخصص بهره گرفته و هر 6 ماه یکبار وسایل برقی را کنترل نمایند.