واژگونی كاميون در باتلاق گل و لاي فوت راننده را در پي داشت - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی

یک دستگاه كاميون در هنگام تردد در محل يك کارگاه شن و ماسه شويي از ارتفاع 3 متری در باتلاق گل و لاي به عمق 4 متر سقوط مي كند و راننده آن كه در كابین محبوس شده بود فوت مي شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري يزد، ستاد فرماندهی آتشنشانی پس از اطلاع از وقوع این حادثه از طریق سامانه 125 ساعت 9:37 امروز صبح سه شنبه 2 آذر، خيلي سريع آتشنشانان ایستگاه شماره 5 این سازمان را با دو دستگاه خودروي نجات به محل حادثه در جاده پشت خلدبرين نرسيده به سيمان آزادگان اعزام كرد.
محمدرضا رحيمي معاون عمليات سازمان كه از ابتدا در محل حضور داشت گفت : آتشنشانان با استفاده از تجهیزات لازم و يك دستگاه لودر و بيل مكانيكي كاميون را مهار كرده تا به عمق بیشتری سقوط نکند سپس با استفاده از يك دستگاه جرثقيل آن كاميون را از گل و لاي بيرون و در شرایط بسیار خطرناک، راننده 49 ساله كاميون را كه در داخل كابین محبوس بود رها و به سطح زمين هدايت كردند و تحویل نیروهای اورژانس حاضر در صحنه دادندكه متاسفانه پس از انجام معاينات اوليه مرگ وي را تائيد نمودند.