برگزاری مسابقه آبرسانی و طناب کشی بمناسبت 7 مهر روز آتش نشاني و ايمني

به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري يزد ، یک دوره مسابقه آبکشی از منابع روباز و حركت به سوي سیبل نشانه و نیز مسابقه طناب کشی و نقاشی کودکان در روز پنجشنبه پنجم مهر ماه در محوطه پارك كوهستان برگزار گردید.

آتش پاد دوم سيدعباس ميرشمسي رئیس سازمان آتش نشاني يزد اظهار داشت : این پیکارها با حضور 10 تیم پنج نفره از ایستگاههای سطح شهر و 8 تيم از آتش نشانی های اشکذر ، تفت ، زارچ ، مهریز ، میبد، ندوشن ،راه آهن،سنگ آهن بافق و 1 تیم از آتش نشانان داوطلب با قضاوت 4 داور برگزار شد كه در پایان این مسابقات تیم سنگ آهن بافق با زمان یک دقیقه و 29 ثانیه مقام اول و تیم ایستگاه شماره 2 با زمان یک دقیقه و31 ثانیه مقام دوم و تیم ایستگاه شماره 5 با زمان یک دقیقه و32 ثانیه مقام سوم را کسب نمودند و نیز در رشته طناب کشی تیم ایستگاه شماره 9 مقام اول این پیکارها را کسب نمود.

رئیس سازمان با اشاره به اينكه اين مسابقه با حضور باشكوه همشهريان  محترم ، مديركل مديريت بحران استان يزد و کارشناس دفتر امور شهري و شوراهای استانداری برگزار شد ، بیان نمود : هدف از برگزاری این مسابقات ارتقاء توان جسمی و علمي ، عملیاتی پرسنل مي باشد،كه به مناسبت 7 مهر روز آتش نشاني و ايمني با سناريوي يكي از رشته هاي ورزشي،عملياتي به منظور سنجش نيروها در عمليات اطفاي حريق يا امداد و نجات در بين نيروهاي عملياتي سازمان برگزار مي شود.

شایان ذکر است که تیم آتش نشانی مهریز در این دوره به عنوان تیم اخلاق معرفی شد.