برخورد شدید خودروی 405 به دیواره زیرگذر الغدیر متاسفانه 1 کشته در پی داشت

ساعت 9:02 امروز صبح پنجشنبه 6 تیر ماه

رعایت نکردن اصول ایمنی در هنگام رانندگی برخورد شدید خودروی 405 به دیواره زیرگذر الغدیر ،منجر به فوت و محبوس شدن تنها سرنشین آن خودرو مي شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان آتـش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، وقتی رانندگان خودروهای عبوری متوجه بروز این حادثه رانندگی شدند با سامانه 125 تماس گرفته و درخواست کمک کردند که ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی یزد به سرعت نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره 8 و 3 را با 2 دستگاه خودروی عملیاتی به محل مذکور اعزام كرد.

محمدرضا رحیمی معاون عملیات سازمان که به اتفاق سعید ایران نژاد بازرس سازمان در محل حضور داشت در مورد این حادثه گفت : یک دستگاه پژو 405 به علت عدم توانايي در كنترل خودرو از مسیر اصلی خود منحرف و با شدت به دیواره زیرگذر برخورد می کند و می ایستد، و این حادثه رقم می خورد.

وی با اشاره به اینکه آتش نشانان به محض رسیدن به محل حادثه جریان برق خودرو را قطع کرده و با قرار دادن علائم هشدار دهنده در مسیر، محل حادثه را ایمن سازی کردند افزود : در جریان این حادثه متاسفانه تنها سرنشین خودرو به نام علی- ح 31 ساله فوت و داخل اتاقک خودرو محبوس می شود که آتش نشانان در یک عملیات خیلی حساس و پراسترس وی را به بیرون منتقل و تحویل عوامل ذیصلاح نمودند.

رحیمی با بیان اینکه علت بروز این حادثه رانندگی از سوی کارشناسان پلیس راهور اعلام
می شود، افزود: به خاطر ریخته شدن مقدار زیادی روغن در سطح آسفالت و خطر آفرین بودن محل لذا نیروهای عملیاتی پس از تامین ایمنی محل ، به ایستگاه های خود مراجعت نمودند.