با تلاش آتش نشانان حریق منزل مسکونی مهار شد - سازمان آتشنشاني و خدمات ایمنی

طبق اطلاع به سامانه 125 در ساعت 10:23 دیروز 20 اسفند ماه مبني بر مشاهده دود در منزل مسکونی واقع در خیابان انقلاب کوچه کسنویه کوچه لاله ، ستاد فرماندهی سازمان بلافاصله 2 دستگاه خودروی عملیاتی از ایستگاه شماره 5 و 6 به محل مورد نظر اعزام مي نمايد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آتـش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، مجید میرجلیلی رئیس ایستگاه شماره 6 سازمان كه خود را به محل آتشسوزی رسانده بود گفت: اولین گروه از آتش نشانان کمتر از 5 دقیقه به محل حادثه رسیدند که در بدو ورود به محل با صحنه ای مواجه شدند که شعله های آتش و دود تمام قسمتهای منزل را فراگرفته بود.
وي با اشاره به اینکه در هنگام آتش سوزی هیچ کس در منزل نبوده و اطلاع رسانی دیر و بعد توجه همسایگان بوده است، افزود: آتش نشانان خیلی سریع همزمان با اجرای عملیات ایمن سازی ،با استفاده از دستگاه تنفسی به داخل منزل رفته و عمليات اطفای حریق و جستجو را آغاز مي كنند و در کمترین زمان ممکن حریق را مهار نمودند.
میرجلیلی با بيان اينكه در این حریق به نازک کاری ساختمان و لوازم منزل خسارت وارد شده افزود: آتش نشانان پس از اجرای عملیات تخلیه دود و جداسازی و خنک کردن ، منزل را تحويل مالک داده و به ایستگاه خود مراجعت نمودند.